تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
طراحی وب سایت 

طراحی وب سایت - طراحی سایت




اهمیت گالری تصاویر در وب سایت

گالری تصاویر از جمله ویژگی هایی است که وجود آن در وب سایت می تواند باعث جذب بازدیدکننده شود اما برای ایجاد گالری تصاویر در یک سایت، نیاز به front end است که تصاویر را پر زرق و برق و چشم نواز نشان دهد و بیشتر نظر بیننده را جلب نماید.در اینجا می خواهیم تا شما را با اهمیت وجود گالری تصاویر در وب سایت آشنا کنیم.

اهمیت گالری تصاویر در وب سایت

گالری تصاویر می تواند تصاویر محصولات،نمونه کارها و یا حتی محیط شرکت را شامل شود.وجود این موارد می تواند گالری تصاویر شما را به یک عنصر خاص و مهم تبدیل کند همچنین باید توجه کرد که در گالری تصویر از عکس های باکیفیت استفاده کنید.

افرادی که می خواهند در وب سایت خود از گالری تصاویر استفاده کنند باید قبل از هر اقدامی به سوالات زیر جواب دهند.

√ آیا گالری تصاویر شما در راستای اهداف وب سایت شما طراحی شده است؟

√ آیا تصاویر و عکس ها در گالری عکس وب سایت شما دارای کیفیت حرفه ای می باشد؟

√ آیا برای عکس های خاصی که دارای پتانسل ویژه ای هستند، دکمهء " خرید هم اکنون" طراحی نموده اید؟

√ آیا تصاویر و عکس های موجود در گالری وب سایت شما به وضوح کلمات محتوای وب سایت شما هستند؟

√ با یک طراحی خوب برای گالری، تا حد زیادی موفق به جلب علاقهء کاربران خواهید شد.

جواب دادن به این سوال ها نشان میدهد که سایت شما نیاز به گالری تصاویر دارد یا خیر .

با توجه به مطالب ذکر شده و اهمیت گالری تصاویر در وب سایت ، ارزش نظری و تئوریکالی وب سایت خود را افزایش دهید و باید بدانید که انجام این کار به آرامی و زیبایی می تواند در افزایش ترافیک سایت موثر باشد.


برچسب ها : , تعداد بازدید : 67

نظرات: |



نحوه عملکرد الگوریتم های گوگل

بسیاری از الگوریتم های گوگل شامل پنگوئن، پاندا و مرغ مگس خوار برای کاربران اینترنتی و وبمستران ممکن است ناشناخته باشند و بیشتر اطلاعاتی که بر روی اینترنت مطالعه می‎کنند، براساس حدس، گمان و یا بررسی های نسبتا دقیق متخصصین سئو تهیه شده اند. گویا همچنان بخش‎های متعددی از این الگوریتم ها برای مشخص نمودن رتبه بندی سایت ها در نتایج جستجو ناشناخته مانده است. یک خبر جالب که در ماه گذشته آشکار شد این بود که در حال حاضر خود گوگل بطور دقیق و بدون خطا میداند که علت کاهش اعتبار و رتبۀ یک سایت در نتایج جستجو یا Search Resaults چیست و کدام یک از این الگوریتم ها موجب آن شده اند اما این اطلاعات از طریق سرویس وبمستر تولز (سلسله ابزارهای آماده شدۀ گوگل برای مدیران سایت‎ها و وبلاگ‏ها) در اختیار مدیران سایت ها قرار نمیگیرد!

نحوه عملکرد الگوریتم های گوگل

آنطور که بر می‏آید رفته رفته گوگل قصد دارد اطلاعات بیشتر، جامع‏تر و کامل‏تری از عوامل موثر بر رتبه بندی سایت ها و وبلاگ‎های شخصی در اختیار کاربران خود قرار دهد و در همین ارتباط جان مولر در پاسخ به پرسش یکی از کاربران در مورد الگوریتم گوگل گفت:

سرعت ایندکس شدن صفحات سایت توسط گوگل (و احتمالا سایر موتورهای جستجو) نمیتواند دلیلی بر جایگاه خوب آنها در نتایج جستجو باشد. اگر مطالب شما به خوبی ایندکس می‎شوند ولی رتبۀ مناسبی کسب نمیکنند بدان معنی است که محتوای سایت شما مورد پسند الگوریتم نبوده و کیفیت لازم را ندارد.

می توان به گفتۀ جان مولر این را هم اضافه کرد که کسب نکردن رتبۀ خوب در گوگل، دال بر خطای این موتور و همچنین مبنی بر ناتوان بودن در ایندکس کردن میلیون‏ها صفحه نمی‏باشد!
مشخصا میتوان اذعان نمود که مولر در ارتباط با الگوریتم پاندا و تصمیم گیری آن برای تعیین کیفیت محتوای سایت صحبت میکند و این بیانگر آن است که گوگل دقیقا میداند سایت شما توسط کدام الگوریتم جریمه شده که البته مجددا لازم به ذکر است: به خود وبمستر اطلاعی در این باب ارائه نمی‎شود.


برچسب ها : , تعداد بازدید : 64

نظرات: |



SMO چیست؟

 همانطور که می دانیم شبکه های اجتماعی یکی از موثرترین روش ها در بهینه سازی سایت و همچنینی اصول سئو می باشد و تقریبا همه ی افرادی که صاحب وب سایت هستند خواهان آنند که در بین موتورهای جستجویی نظیر گوگل و یاهو در لینک های اول قرار گیرند که برای رسیدن به این هدف از علم سئو استفاده می شود.

امروزه با توجه به گسترش روزافزون شبکه های اجتماعی علاوه بر سئو باید در یک پدیده دیگر یعنی همان بهینه سازی شبکه های اجتماعی یا به عبارتی SMO هم دانش لازم را به دست بیاوریم.

SMO چیست؟

به بهینه سازی شبکه های اجتماعی  SMO می گویند . واژه SMO مخفف عبارات Social Media Optimization است و شامل تکنیکهای انتشار مطالب در شبکه های اجتماعی می شود.به طور عام، بهینه سازی شبکه های اجتماعی یعنی بهینه سازی یک سایت و محتوای آن در حیطه اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی.که هدف آن مانند سئو افزایش ترافیک و مطرح شدن می باشد
با توجه به اهمیت روز افزون شبکه های اجتماعی، موتورهای جست و جو نیز به این شبکه ها توجه می کنند و اتفاقاتی که در شبکه هایی مثل فیسبوک و توییتر و گوگل پلاس رخ می دهد می تواند تاثیر مستقیم روی امتیاز یک سایت در صفحات نتایج موتورهای جست و جو یا همان SERP داشته باشد.به بیان دیگر هر چه سئو روی ترکیب فنی وبسایت ها تمرکز دارد، SMO بیشتر به کیفیت محتوا، اعتبار نویسنده و تجربه کاربران در ارتباط با محتوا و نویسنده می پردازد. مشخصا تمامی این ویژگی های SMO می تواند روی سئوی یک سایت تاثیر به سزایی داشته باشد.
هر چه وب به سمت اجتماعی تر شدن پیش می رود، سیگنال های اجتماعی نیز بهتر می توانند معین کنند که چه چیزهایی در وب ارزشمند هستند همچنین عملکرد یک سایت یا وبلاگ در شبکه های اجتماعی روی امتیازش در موتورهای جست و جو اثر می گذارد و هر چه یک سایت یا یک مطلب از یک وبلاگ بیشتر در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته شود، امتیاز بهتری از موتورهای جست و جو دریافت می کند.بنابراین اشتراگ گذاری می تواند تاثیر مثبتی داشته باشد اما باید توجه کرد که SMO را با اشتراک گذاری بی رویه اشتباه نباید گرفت.
در استراتژی تولید و انتشار رسانه اجتماعی شما باید به موارد زیر دقت کنید:
√ چه مواردی لازم است در تولید رسانه اجتماعی رعایت گردد تا انتشار آن توسط افراد افزایش پیدا کند؟
√ در چه زمانی باید آن را منتشر کرد؟
√ چه نکاتی در محتوای آن باید رعایت شود تا امکان تبدیل بیننده به بازدیدکننده سایت شما نرخ بیشتری داشته باشد؟
√ و ...

با توجه به مطالب ارائه شده باید به بهینه سازی شبکه های اجتماعی نیز توجه نمود زیرا به مرور زمان با افزایش استفاده از اینترنت و شبکه های اجتماعی روز به روز اهمیت این روش بازاریابی اینترنتی افزایش پیدا می کند.


برچسب ها : , تعداد بازدید : 65

نظرات: |



نکات قبل از ایجاد شبکه های اجتماعی

 ایجاد یک شبکه ی اجتماعی هیچگاه به تنهایی نمی تواند نیازهای شما را رفع کند و برای حل این مشکل بایستی از روش هایی استفاده کنیم که موجب شناخته شدن شما شود.در اینجا می خواهیم تا شما را با نکات قبل از ایجاد شبکه های اجتماعی آشنا کنیم.

نکات قبل از ایجاد شبکه های اجتماعی

تعیین هدف:از خود بپرسید که هدف شما از ایجاد شبکه اجتماعی چیست،آیا هدف کسب درآمد است یا صرفا جهت شناخته شدن و شهرت عضو شبکه های اجتماعی می شوید؟!ثبت این سوال ها می تواند به شما نشان دهد که مسیر شما درست بوده یا اشتباه است.

تعیین چشم انداز:لازم است پیش از ایجاد یک شبکه اجتماعی میزان بازدید و رتبه ی الکسا را تعیین کنید.متاسفانه اکثر افراد هنگام ایجاد شبکه اجتماعی به این موضوع دقت لازم را ندارند اما در واقع افقی که شما برای شبکه خود متصور هستید پیش زمینه برای ایجاد برنامه توسعه شبکه شما خواهد بود، بی شک هزینه مورد نیاز برای یک شبکه اجتماعی با چندین میلیون کاربر روزانه با شبکه ای با تنها چند صد کاربر در روز قابل قیاس نیست و الگوهای توسعه متفاوتی را می طلبد.

برنامه خود را بنویسید:دست به قلم شوید و هرچه را که از شبکه اجتماعی خود می خواهید روی کاغذ بنویسید.راه های جذب منابع مالی ، جامعه مخاطب ، روش های تبلیغ ، و جایگاهی که برای یک سال آینده شبکه خود متصور هستید را ریز به ریز مشخص کنید.هرچند که شاید در مسیر حرکت نیاز به تغییر برخی از اهداف داشته باشید لکن وجود برنامه و چشم انداز تضمین کننده رشد و حرکت شبکه ی شماست.

به فکر منابع مالی باشید!:شاید در روزهای اول راه اندازی یک شبکه اجتماعی هزینه های نگهداری آن زیاد نباشد ولی به زودی شما نیاز به استفاده سرور های با قدرت بیشتر نیاز دارید پس از همین حالا در فکر باشید.در فکر بودن به معنای تجاری سازی امکانات نیست ، گاهی با جذب تبلیغات ، گاهی با ارائه محصولات و ایجاد کسب و کارهای جانبی در کنار شبکه اجتماعی می توانید هزینه های خود را تامین کنید.

تعهد نامه و مانیفست فکر خود را مشخص و اعلام کنید:به عبارت ساده مشخص کنید تفکرات شما و شبکه ی اجتماعی شما بر چه نوع است چه رفتار هایی در شبکه اجتماعی شما مجاز و چه رفتارهایی غیر مجاز است اهمیت این موضوع زمانی مشخص می شود که شبکه شما از لحاظ کاربر رشد کند اگر از ابتدا پایه های شبکه را محکم نکرده باشید شبکه تبدیل به کاروانسرایی بی در و پیکر خواهد بود.

تفکرات کودکانه که همه ی افراد بیایند و هر رفتاری که خواستند انجام دهند را کنار بگذارید چه بخواهید چه نخواهید شبکه اجتماعی شما تجلی گاه تفکرات شماست پس از همان ابتدا گربه را بر در حجله بیاویزید تا در آینده درگیری های بین کاربران شما به حداقل برسد.

قوانین را مشخص کنید:خیلی ساده بگویم قوانین هر شبکه اجتماعی در نقش قانون اساسی آن عمل می کند.اگر قوانین شما ناقص باشد یا مدام مجبور به تغییر آن شوید هرج و مرج در تمام ارکان شبکه ی شما ایجاد خواهد شد پس قوانینی بنویسید که تا مدت ها نیاز به تغییر آن نداشته باشید.

البته این سخن به معنای ضرورت نداشتن اعمال تغییرات در بازه های زمانی نیست لکن قوانین هرچه کمتر تغییر کند کاربران بهتر می پذیرند.

تیم بسازید!:ایجاد تیم های نظارتی ، مالی ، محتوایی و… از بین بردن قدرت مدیریتی شما نیست بلکه بالعکس کمک کننده و همیار شما در رشد و توسعه شبکه ی شماست.پس قبل از ایجاد دست کم ۵ نفر فرد مطمئن جهت حضور در هسته ی اولیه تیم مدیریتی خود انتخاب کنید در آینده همراه با رشد شبکه افراد بیشتری را برای کمک گرفتن خواهید شناخت.

استفاده هاست رایگان ، هاست ارزان = یک شبکه ضعیف و سخیف!:هاست های رایگان و هاست های ارزان قیمت کاربرد خاصی دارند به همین علت برای یک شبکه اجتماعی که قصد رشد دارد مناسب نیستند، البته این سخن به معنی خوب بودن هر هاست گران قیمت نیست کیفیت سخت افزارهای سرور ، نحوه پشتیبانی و… را در نظر بگیرید البته در هنگام ایجاد یک هاست اشتراکی مناسب کافی است ولی در ادامه کار به مرور نیاز به تهیه VPS و سرور خواهید داشت.


برچسب ها : , تعداد بازدید : 71

نظرات: |



نکات طراحی سایت در سال 2014

همه ما می دانیم که تکنیک های سئو مدام در حال تغییر می باشند و هر ساله تکنیک های جدیدی برای بهینه سازی سایت و طراحی وب سایت معرفی می شود.در طراحی سایت بروز بودن و آگاهی از جدیدترین متدها را نمی توان نادیده گرفت و یک برنامه نویس باید به خوبی با این روش ها آشنا باشد.در مقاله پیش رو قصد داریم تا نکات طراحی سایت در سال 2014 مطرح کنیم.

نکات طراحی سایت در سال 2014

افزایش سرعت وب سایت:برای افزایش سرعت لود صفحه بهتر است از عکس های کم حجم استفاده نمود همچنین استفاده بهینه از فایل های Css و Javascript توصیه می شود.در صورتی که سرعت لود صفحات وب کم باشد کاربران از بازدید سایت شما منصرف خواهند شدبنابراین افزایش سرعت وب سایت یکی از مهمترین نکات در طراحی وب سایت می باشد.

عناوین و متا تگ ها:توجه به این موضوع می توان موجب افزایش ترافیک سایت شد و بدنبال آن میزان درآمد از وب سایت شما افزایش یابد.بهینه سازی عناوین و متاتگ ها یاعث بهتر ایندکس شدن صفحات سایت توسط موتورهای جستجو می شود.بیشترین اهمیت این مورد در حر فه ی سئو و بهینه سازی سایت بکار می آید.

سایت واکنش گرا: همانطور که در مقاله ی طراحی سایت واکنش گرا گفته شد،با افزایش کاربران در بستر وب دسترسی به وب سایت ها آسانتر و بیشتر شده است بنابراین برنامه نویسان باید به این نکته توجه نمایند تا بتوانند تجهیزات مختلف را کنترل نمایند ونسبت به تغییر دستگاه کاربران واکنش دهد.با طراحی سایت واکنش گرا دیگر نیازی نیست که برای هر گجت موجود در بازار یک سایت اختصاصی طراحی کرد.

شبکه های اجتماعی:امروزه روزبروز به تعداد شبکه های اجتماعی افزوده می شود،با عضویت در این شبکه ها و اشتراک گذاری مطالب خود می توان با سایر افراد در ارتباط باشیم .لازم است بدانید که استفاده از شبکه های اجتماعی و سیگنال های آن موردی است که برای موتورهای جستجو و مخصوصا گوگل به عنوان یکی از آیتم های تاثیر گذار رنک سایت تبدیل شده است.

طراحی سایت مانند حرفه ای ها:یک برنامه نویس حرفه ای برای بهترین بودن به بهترین سایت ها نگاه می کند.سایت هایی مانند مایکروسافت که از بزرگترین تولیدکننده های نرم افزار می باشد به زبان Asp.net طراحی شده است بنابراین یادگیری این زبان نیز می تواند در سئو و همچنین طراحی سایت حرفه ای بسیار موثر باشد.


برچسب ها : , تعداد بازدید : 78

نظرات: |



چند نکته ساده که هر طراح وب باید بداند!

همه ما میدانیم که وب سایت ها بلوک های ساختمانی اینترنت را تشکیل می دهند. با پیشرفت و توسعه راهکارهای بازاریابی ، صحبت از بازاریابی آنلاین به میان آمد و طبیعتا این وب سایت ها بودند که اولین رسانه های بازاریابی آنلاین شدند. در کشاکش و تاخت و تازسایت ها برای جذب مخاطب و مشتری ، برنده میدان،  سایتی است  که بتواند مخاطب را به وجد آورده  و بستر را برای حفظ او فراهم کند.

طراحی وب سایت یکی از ارکان بازاریابی آنلاین است. به عنوان یک رسانه بصری تقریبا همه شرکت های بازاریابی آنلاین از یک تیم متخصص و حرفه ای استفاده کرده که به طور مداوم می کوشند تا برنده این عرصه باشند. به طبع کار یک تیم طراحی ، در جذب مشتری بسیار می تواند تاثیر گذار باشد.

چند نکته ساده که هر طراح وب باید بداند

گاهی اوقات در امر طراحی وب جزئیات کوچکی هستند که به راحتی نادیده گرفته می شوند که اگر در طراحی لحاظ شوند به راحتی میتوان یک طراحی وب خوب را از یک طراحی وحشتناک متمایز کرد.

 مخاطبانتان را بفهمید و برای آنها طراحی کنید !

حتی طراحان حرفه ای هم گاهی فراموش می کنند که آنطرف تر ، در آنسوی قاب شیشه ای صفحه نمایش یک انسان واقعی نشسته است که حس میکند ، می بیند و درک می کند. هرگز یک سایت را به خاطر طراحی ، طراحی نکنید ! واضح تر بگویم ؟ واضح ترش می شود که یک صفحه بی جان و غیرقابل درک را تقدیم مخاطب نکنید چون شما که به پول خود میرسید . از روح خود در کالبد سایت بدمید و به آن جان بدهید.

همیشه برای مخاطب خود طرح بزنید ، وقت بگذارید  تا مخاطب را به طور کامل بشناسید . جای دوری نخواهد رفت اگر از خود بپرسید که مخاطب از سایت شما چه می خواهد ؟ چه سلیقه ای را می پسندد ؟ از چه رنگی لذت خواهد برد ؟ چه چیزی دوباره او را به سایت شما بازخواهد گرداند ؟ چه فعل و انفعالی باید رخ دهد که از مخاطبان ثابت شما بشود ؟

شما به عنوان یک طراح وب به پاسخ این سوالات مهم بیشتر از شروع کار بر روی یک پروژه طراحی نیاز خواهید داشت .

تجربه کاربری

بین طراحی وب و طرح زدن روی کاغذ و نقاشی تفاوت از زمین تا آسمان است . هر فرد عاقل و بالغی یک نقاشی را از دیدگاه خودش دیده و تفسیر می کند . نقاشی می تواند آمیخته ای از شکل ها ، چهره ها یا اجسام گوناگون باشد که گاه ترکیب به جا و بی نقص این اشکال می تواند بر روی روان مخاطب سوار شده و احساسات وی را برانگیزد ، اما آن طرف گود یک سایت دانلود ، فقط یک سایت دانلود است و هیچ تفسیر دیگری در مورد آن پذیرفته نخواهد بود.
پس باید بدانید که با طراحی خود چه تفسیری را میخواهید به مخاطب القا کنید .
طراحان حرفه ای وب می دانند که چگونه یک طرح می تواند یک تجربه کاربری (User Exprience) بسازد و یا به کل تمام آن را نابود کند . یک طرح بندی خوب باید جلوه های بصری جذاب و خلاقانه داشته باشد بدون اینکه خوانایی محتوا ، سادگی و پویایی سایت را به خطر اندازد .

 یک تجربه بصری مثبت از خود به جا بگذارید !

یک تیم طراحی وب خوب باید بتواند بدون به خطر انداختن محتوا ، چشم ها را قلقلک دهد . در درجه اول فعالیت های بصری و طراحی خوب صفحات وب ، باید با قلاب خود مخاطب را هدف قرار داد . یک وب سایت خوب باید قابلیت این را داشته باشد که یک داستان بصری چشم نواز را روایت کرده و یک تجربه مثبت و به یاد ماندنی را به بیننده  هدیه کند .

شما به عنوان یک طراح حرفه ای باید قادر باشید تصاویر را به خوبی با هم بیامیزید و بدانید که تنها و تنها از طریق ایجاد همین تجربه مثبت است که مخاطبان و مشتریان باز هم به سایت شما باز خواهند گشت پس درها را باز بگذارید !

از عوامل مهم دیگری که باید مد نظر داشته باشید ، استفاده از یک تایپو گرافی مناسب است .

فونت خود را Arial  ، Tahoma و یا Helvetica انتخاب نکنید ! فونت های شیک دیگری هم وجود دارند که زندگی را برای سایت به ارمغان خواهند آورد.

مطالب به کلمات نوشته شده محدود نمی شوند ، به طور معقول گرافیک و دیگر عناصری صوتی و بصری هم میتواند در میخ کوب کردن مخاطب نقش بسزایی داشته باشد.

این را بیاد داشته باشید که محتوای مهم با استفاده از زیبایی شناسی مناسب در کنار خلاقیت و ابتکار همیشه برجسته تر شده و به چشم خواهد آمد.


برچسب ها : , تعداد بازدید : 75

نظرات: |



چگونگی بیان درخواست به طراح سایت

معمولا هنگامی که افراد به فکر طراحی سایت برای حرفه ی خود می افتند با این سوال روبرو هستند که چگونه خواسته ی خود را به طراح منتقل کنند.احتمالا متوجه شده اید که تبدیل ایده هایتان به کلمات گفتاری و نوشتاری، کاری بسیار مشکل می باشد ،چنانچه نتوانید با زبان صحیحی با طراح وب سایت تان تعامل برقرار کنید، طراح سایت تان قادر نخواهد بود تا از استعدادهای خود در طراحی استفاده کند.در اینجا می خواهیم تا به چگونگی بیان درخواست به طراح سایت بپردازیم.

چگونگی بیان درخواست به طراح سایت

دادن آزادی کامل به طراح وب سایت و نظارت شما تنها بر مطالب سایت، معمولا بهترین کاری ست که می توانید انجام دهید.برای انجام اینکار می توانید نسبت به توضیح کلی سایت اقدام کنید مثلا می توانید درباره ی محصولات و یا سایر ویژگی هایی که وب سایت داشته باشد بگویید و انتخاب رنگ و ظاهر سایت را به طراح بسپارید.

در این راستا می توانید وب سایت یا وب سایت هایی که می خواهید شبیه آن را داشته باشید به طراح نشان دهید تا طراح وب سایت با خواسته ی شما آگاهی پیدا کند.
پس از اینکه خواسته های خود را به طراح وب سایت گفتید منتظر نظرات طراح باشید و کمی هم به پیشنهادات برنامه نویس عمل کنید.وقتی وی از اصطلاحات فنی استفاده می کند، معنی آنرا از وی بپرسید. وقتی جلسه ای را با وی به اتمام می رسانید، مطمئن باشید که همه چیز را هر دو طرف بخوبی متوجه شده اند. بیاد داشته باشید که هنگامیکه طراح وب سایتی از درجه حرارت یک رنگ حرف میزند، در مورد پیش بینی دمای هوای روز آینده حرف نمی زند. بیاد داشته باشید که شما از طراح وب سایت استفاده می کنید چون نیاز به سایتی حرفه ای دارید و خودتان نمی توانید آنرا بسازید. درنتیجه، وقتی طراح وب سایت تان به شما می گوید چیزی که می خواهید کار نخواهد کرد یا بهترین راه رسیدن به هدفتان نمی باشد، به حرف وی اعتماد داشته باشید. به هر حال شما بخاطر مهارت طراح وب سایت به وی پول می دهید. سعی نکنید به وی بگویید چطور کارش را انجام دهد.

بسیار نرمال خواهد که بخواهید طراح سایت تان در هر مرحله پیش از انجام هر مرحله از شما اجازه بگیرد بطوریکه بتوانید به وی بگویید هدف مرحله قبلی هنوز تمام نشده است. همچنین، چنانچه واقعا از بخشی از طراحی خوشتان نمی آید و می خواهید که تغییر کند، خیلی فوری به طراحان بگویید. نگذارید همه چیز تمام شود و سپس تصمیم بگیرید که بگویید از فلان چیز خوشتان نمی آید.

شما با آنچه که در طراحی وب سایت نیاز به انجام است موافقت کرده اید و شرکت طراحی سایت نیز قیمتی را به شما داده است. تغییرات کوچک و باگ ها نیز در این قیمت در نظر گرفته شده اند. ولی، تغییرات بزرگ دیگر یا اصلاحات در طراحی در این قیمت در نظر گرفته نشده اند. اطمینان حاصل کنید قراردادتان چه چیزی را شامل می شود، و نیز پس از ارائه کامل سایت، چه میزان تغییرات پس از آن رایگان می باشد.


برچسب ها : , تعداد بازدید : 72

نظرات: |



چرا باید سایت داشته باشیم؟

امروزه با توجه به افزایش اینترنت و فضای مجازی هر فردی را در کسب و کار خود به فکر وا می دارد که علت نیاز به سایت چییست و چرا باید برای حرفه ی خود سایتی داشته باشد؟در این مقاله می خواهیم بدانیم چرا باید سایت داشته باشیم؟

چرا باید سایت داشته باشیم

هر فردی که نیاز به تجارت الکترونیک را در زمینه ی کاری خود ببیند برای هر نوع فعالیت اقتصادی به یک وب سایت نیاز دارد.هر کسب و کاری هرچند کوچک برای معرفی محصولات و خدمات خود نیاز به یک وب سایت دارد به عبارتی بک سایت می تواند نقش یک بروشور تبلیغاتی را برای شما بازی کند حتی با امکاناتی بسیار بیشتر از یک بروشور ساده. شما با استفاده از یک سایت اینترنتی می توانید به راحتی محصولات خود را به بازدید کنندگان خود معرفی کنید.

همچنین از یک سایت اینترنتی می توان برای ایجاد ارتباط مؤثر میان اعضای یک سازمان هم استفاده کرد به صورتی که هر یک از اعضا در هر جا که باشند بتوانند به اطلاعات مورد نیاز خود از طریق سایت سازمان دسترسی پیدا کنند، از آخرین اخبار مطلع شوند و آخرین تغییرات را مشاهده کنند.

از دیگر مزایای داشتن وب سایت قابل دسترس بودن در شبانه روز می باشد.یک وب سایت به کسب و کار یا سازمان شما این امکان را می دهد که به صورت شبانه روز 24 ساعت هر 7 روز هفته 356 روز سال باز باشد. داشتن یک وب سایت معادل داشتن یک کارمند مشغول به کار تمام ساعت حتی در تمام تعطیلات می باشد.

برای پیشی گرفتن از رقبای خود طراحی یک سایت حرفه ای می تواند یک مزیت روشن برای شما باشد.با طراحی سایت می توانید بازاریابی خود را گسترش دهید و میزان درآمد خود را بالا ببرید.

بالا بردن اعتبار حرفه ی شما توسط وب سایت یکی دیگر از دلایل داشتن وب سایت می باشد.داشتن یک وب سایت اعتماد مشتری را به کسب و کار شما بهبود می بخشد و از کسب و کار شما یک شرکت محترم و معتبر خواهد ساخت. و تصویر کلی کسب و کار خود را به عموم مردم بهتر جلوه خواهد داد و به نوبه خود باعث افزایش اعتماد مشتریان خود نسبت به سازمان و یا کسب و کار شما خواهد بود.

با توجه به اینکه روز به روز افراد بیشتری به اینترنت دسترسی پیدا می کنند وجود یک وب سایت می تواند شهرت کسب و کار شما را بیش از آنکه شما تصور می کنید بیشتر کند و این خود یک امتیاز برای بدست آوردن درآمد بیشتر می باشد.
وب سایت فقط محلی و منطقه ای نیست بلکه جهانی می باشد اکثر کسب و کار کوچک تنها قادر به بازاریابی در شهر خود و یا محیط اطراف شهر خود می باشند با استفاده از وب سایت شما می توانید کالاهای خود را در سراسر ایران و حتی به کل دنیا عرضه کنید.


برچسب ها : , تعداد بازدید : 71

نظرات: |



اهمیت صفحه ی اصلی سایت در ترافیک وب سایت

همانطور که در مقاله ی نکات مهم برای جذب بازدید کننده و دلایل عدم مطالعه ی محتوای وب سایت گفته شد بازدیدکننده تنها چند ثانیه در صفحه ی اصلی سایت می ماند و اگر طراحی سایت و محتوای آن برای کاربر جالب نباشد مطمئنا سایت را ترک خواهد کرد.با توجه به اهمیت صفحه ی اصلی در این مقاله می خواهیم تا شما را با اهمیت صفحه ی اصلی سایت در ترافیک وب سایت آشنا کنیم تا یاد بگیریم در صفحه ی اصلی چه مواردی را باید رعایت کنیم تا بازدیدکننده  را در سایت نگه داریم.

اهمیت صفحه ی اصلی سایت در ترافیک وب سایت

با توجه به اهمیت این موضوع به این فکر می افتیم تا چه مواردی را در صفحات وب سایت خود قرار دهید که بتواند نظر بازدیدکنندگان را جلب کند.در زیر به معرفی مواردی می پردازیم که در این رابطه به ما می تواند کمک کند.

مشخص کردن هدف شرکت و حرفه ی شما و خدمات شرکت:قرار دادن مطالب زیاد در صفحه ی اصلی موجب سردرگمی بازدید کننده می شود بنابراین سعی کنید در صفحه اصلی سایت از آوردن متن های طولانی خودداری کنید همچنین می توانید در صفحه ی اصلی چند نمونه از محصولات مهم خود را معرفی کنید و بازدیدکننده را ترغیب به دانستن بیشتر در باره آن محصول کنید.
نکته:معرفی شرکت و تاریخچه ی کسب و کار خود را می توانید در صفحه ی تماس با ما انجام دهید.

قرار دادن اخبار و رویداد های شرکت:قرار دادن اخبار به صورت مرتب به بازدیدکننده نشان می دهد که سایت شما بروز است برای انجام این کار می توانید قسمتی از صفحه ی اصلی را به صفحه ی اخبار لینک دهید.

اهمیت تصاویر در صفحه ی اصلی:از دیگر نکاتی که باید صفحه ی اصلی رعایت کرد تصاویر  می باشد.همانطور که قبلا هم گفته شده اندازه فایل های داخل صفحه را باید به حداقل رساند تا سرعت لود صفحه بیشتر شود.همچنین طراحی سایت شما نباید به گونه ای باشد که کاربر مجبور باشد برای دیدن اطلاعات داخل صفحه آن به چپ و راست Scroll کند.

تعاملات کاربران:یکی از سریع ترین راهکارها برای این که به سایت خود اعتبار بخشید و باعث جذب کاربران شوید، قرار دادن لوگوی مشتریان شناخته شده، خبرگذاری ها و شرکت های وابسته در طراحی سایت و البته صفحه اول آن است. ممکن است شما بخواهید در همان صفحه اول، کلید فراخوانی را هم جای دهید. مثل دکمه های Sign in و یا Sign up که کاربر را برای اقدامی خاص فرا می خواند. این مورد به شما این اطمینان را می دهد که کاربر بیش از آن چند ثانیه، در سایت خواهند ماند.

نکته ی پایانی:استفاده از تصاویر زیبا خود عامل مهمی در جذب بازدیدکننده می باشد اما بازدیدکنندگان جدید از همان چند ثانیه اول، برای الهام گرفتن از طراحی سایت شما استفاده می کنند. در زیر قوانینی را خواهیم آورد که به شما کمک می کند تا چند ثانیه را به خوبی بهینه سازی کنید.

  • استفاده از نوار مسیریابی:استفاده از نوار مسیریابی به بازدیدکننده یک دید کلی از محتویات مابقی صفحات را می دهد پس سعی کنید در سایت خود از این مورد استفاده نمایید بنابراین چیدمان بخش های مختلف سایت باید استاندارد باشد و کاربر بتواند به راحتی به بخش های مختلف آن دسترسی پیدا کند.
  • پاسخ سریع به کاربران:شما باید نسبت به مخاطبانتان آگاهی داشته باشید در این رابطه می توانید نظرات و یا سوالاتی که مطرح می کنند را پاسخ دهید با انجام اینکار می توانید کاربران خود را نگه دارید.
  • بروز رسانی:بارها تاکید کرده ایم که پس از طراحی سایت به صورت منظم مطالب خود را بروز کنید زیرا انجام این کار می تواند توجه موتورهای جستجو را به خود جلب نماید که به دنبال آن می تواند در سئوی سایت شما موثر باشد همچنین به بازدید کننده نشان می دهد که سایت شما بروز است.
  • بررسی:قبل از این که سایت خود را بارگذاری کنید، آن را بررسی کنید تا مطمئن باشید که عکس ها همان گونه که می خواهید به نمایش درآمده اند. و همینطور صفحات آن را امتحان کنید تا از درست بودن تمامی لینک ها و عکس ها اطمینان حاصل کنید و از تمیزی طراحی سایت خود مطمئن شوید.

برچسب ها : , تعداد بازدید : 64

نظرات: |



چگونه یک وب سایت موفق داشته باشیم؟

وب سایت می تواند یکی از ابزار خیلی خوب برای معرفی شما در جامعه و یا بازار کار باشد. اگر به خوبی مورد استفاده قرار گیرد می­تواند برای شما بسیار سودآور قرار گیرد. بهره برداری از وب سایت فقط این نیست که شما نظر مشتریان را جلب کنید و اقدام به فروش کنید. در این مقاله ما به شما چند گام اساسی برای ایجاد یک وب سایت موفق را معرفی می کنیم.

چگونه یک وب سایت موفق داشته باشیم

از کجا شروع کنیم؟

بهترین نقطه برای شروع استفاده از سرویس های وبلاگ رایگان است. شاید احساس کنید که این کار زیاد جالب نیست و سطح کاری پایینی دارد؛ ولی شما می توانید بدون داشتن هیچ دانشی از اسکریپت، میزبانی وب و یا برنامه نویسی های آماده و رایگان استفاده کنید. این کار باعث می شود که شما فکرتان درگیر محتوا و مطالب کنید و نه روش نگهداری از وبلاگ، که بهترین زمان برای کار بر روی نگارش و نویسندگی شما است. علاوه بر این شما لازم نیست در ابتدا هزینه­ای انجام دهید.
وقتی که ترافیک وبلاگ شما تا حد زیادی افزایش پیدا کرد و شما آماده ارتقاء به دامنه خود بودید از آن پس می توانید خیلی ساده با دادن یک پست در وبلاگ مخاطبین خود را از جابجایی خود مطلع کنید و وب سایت خود را راه اندازی کنید.

به روز رسانی مرتب
به روز رسانی وبلاگ یا وب سایت باید مرتب باشد و بازه زمانی به روز رسانی نباید خیلی طولانی باشد. برای مثال شما باید هر روز یا یک روز در میان وبلاگ خود را به روز کنید. اما دلیل این اجبار چیست؟ وقتی که شما وبلاگ خود را مرتب به روز می کنید علاوه بر این که مخاطبین شما از عملکرد شما راضی خواهند بوند و در صورت افزایش کیفیت مطالب باعث افزایش ترافیک سایت شما می­شود. نتیجه مثبت دیگر این است که موتورهای جستجوگر بیشتر به شما لینک می­دهند و رتبه وب سایت شما افزایش پیدا می­کند ولی اگر به روز رسانی به صورت غیر متعارف باشد (یعنی اینکه شما علاوه بر روزهای تعطیل روز های دیگر هم به صورت منظم به روز رسانی نکنید.) باعث می شود رتبه وبلاگ شما کاهش پیدا کند و ترافیک بالای خود را از دست بدهید.

ترافیک

ترافیک وب سایت یکی از مهمترین مسائل وب سایت است. از موارد مهم بالا بردن ترافیک وب سایت بالا بردن کیفیت مطالب وب سایت است. اما باید قبول کنیم که مطالب بسیار خوب ولی بدون معرفی وب سایت زمان بسیار زیادی طول می­کشد تا ترافیک بالا رود. از این رو باید از برخی روش ها جهت معرفی وب سایت استفاده کنید. این روش ها عبارت اند از : تبلیغات رایگان و پولی، بازاریابی ویروسی، بازاریابی موتورجستجو، استفاده از RSS و جذب مشترک جهت اطلاع رسانی از به روز رسانی وب سایت از طریق ایمیل. اگر مورد برای شما مبهم بود می توانید آن را در بخش نظرات مطرح کنید.

پیگیری وضعیت وب سایت

شما باید آمار بازدید کنندگان خود را به صورت دقیق و حرفه ای بررسی کنید. باید به کلمات کلیدی که باعث شده موتورهای جستجو به شما لینک داده اند را بررسی کنید و ببینید در چه بخشی قوی و چه بخشی ضعیف عمل کرده اید و اقدامات لازم جهت بالا بردن ترافیک انجام دهید. در تحلیل ترافیک وب سایت باید به کلمات کلید، ردیابی اطلاعات ارجاع، اطلاعات موتورهای جستجو، بک لینک ها و بازدیدکنندگان منحصر به فرد توجه کنید.
دقت کنید که آمارگیری که از آن استفاده می­کنید باید خوب باشد و اطلاعات دقیق را به شما ارائه کند.
برای بررسی کلمات کلیدی ورودی از گوگل بهترین ابزار Google webmasters است. و اگر سیستم مدیرت محتوای شما وردپرس است آمارگیر WordPress Statistics را پیشنهاد می کنیم که توسط مصطفی صوفی تهیه شده است.

هنر دیجیتال

سعی کنید مطالب خود را چند رسانه ای بر روی وب سایت قرار دهید. شما می توانید در هفته ای یکی از مطالب خود را در قالب ویدیو منتشر کنید. اما در انتشار این ویدیو باید به برخی نکات توجه کنید؛ سعی کنید ویدیو خود را در شبکه های مانند آپارات در کانل که مخصوص وب سایت خود ایجاد کرده اید منتشر کنید و سپس کد ویدیو آن را در وبسایت خود قرار دهید با این کار شما، افرادی که ویدیو شما را در آپارات مشاهده می کنند با وب سایت شما آشنا می­شوند و کمک به بالا رفتن ترافیک وب سایت می­شود. همچنین شما می توانید در نوشته های خود از تصاویر جذاب استفاده کنید که باعث ایجاد حس رضایت فرد از وب سایت شما می­شود.
در بررسی که در این خصوص انجام دادیم برخی افراد یکی از دلایل مراجعه به وب سایت را مشاهده تصاویر مطالب عنوان کردند که اهمیت این موضوع را نشان می­دهد.

تعامل با بازدید کنندگان

یکی از موارد که کمک می کند ترافیک خود را از دست ندهید و کمک به بالا رفتن آن کنید؛ تعامل با بازدید کنندگان است. وقتی که بازدید کننده در وب سایتی سوال می­پرسد قطعا نویسنده جواب او را می دهد. علاوه بر این نکته­ شما باید به نظر بازدید کننده احترام بگذارید. این مورد در خیلی از سایت ها مشاهده نمی­شود و وقتی که بازدید کننده از نویسنده تشکر می­کند نویسنده جواب این تشکر را نمی­دهد. در حالی که اگر شما جواب او را بدهید علاوه بر این که این کمک می­کند برای مشاهده پاسخ نظر خود دوباره به وبسایت شما مراجعه کند؛ باعث می­شود که فرد احساس کند نظر اون مورد توجه قرار گرفته است و همین موضوع برای فرد دلیلی می­شود که در زمان های بعدی به وب سایت شما سر بزند.

کسب درآمد
اهداف بیشتر وب سایت­ها کسب دارمد است اما زمان شروع آن چه وقت است؟ آیا در همان ابتدای کار پنل های تبلیغاتی مشخص کنیم و قیمت برای آن تعیین کنیم؟ وب سایت شما وقتی آمار بازدید آن افزایش پیدا کرد و سرعت رشد شما در حد خوبی بود شما می توانید کسب درآمد خود را با تبلیغات متنی شروع کنید. اما زمانی که وب سایت شما هنوز نوپا هست بهتر است که شما تمرکز خود را بر روی محتوا و نگهداری آن بگذارید تا اینکه به فکر کسب درآمد از آن باشید.
شما یک حرفه ای هستید!
زمانی که شما در زمینه وبلاگ نویس حرفه­ ای شدید وقت آن است که وب سایت خود را راه اندازی کنید.
برای هدایت یک وب سایت بهتر است از دوستان وبلاگ نویس خود کمک بگیرید و وب سایت خود را به صورت گروهی هدایت کنید. نویسنده بیشتر به معنی تبلیغات بیشتر است. زیرا که هر نویسنده به فکر منافع شخصی خود است و اینکه دوست دارد عملکرد فعالیت خود را به دیگران نشان دهد، باعث بالا رفتن ترافیک وب سایت می­شود. همچنین پیشنهاد می­کنیم که نویسندگان وب سایت در جلساتی تجربیات خود را به اشتراک بگذارند و سعی کنید دانش جمعی خود را با کمک یکدیگر بهبود بخشید. در سطح بالاتر این موضوع می توایند با دیگر وب سایت ها جلسات مشترکی برگزار کنید و کمک به پیشرفت هر دو وب سایت کنید. دقت کنید که با این دید جلو نروید که دیگر وب سایت ها رقیب شما هستند. بلکه شما باید با هم فکری با دیگران کمک به پیشرفت خود و آنها کنید که این کار باعث بالا رفتن سطح کیفی وبلاگ نویسی در ایران می­شود.
اگر بخشی از مقاله برای شما مبهم است؛ می توانید آن را در بخش نظرات مطرح کنید.


برچسب ها : , تعداد بازدید : 84

نظرات: |



اخرین مطالب